They are talented, they are beautiful ... yet, they are unknown!

Jonathan Rhys Meyers

Flaunt 1999

30. srpna 2008 v 23:43 | - meg -

Hugo by Hugo Boss

30. srpna 2008 v 12:04 | - meg -
Jonathan Meyers pro Hugo Boss.

Fotky: Jonathan 1

29. srpna 2008 v 17:21 | - meg -
Jonathan Meyer pro Angeleno 2007

Filmografie: Jonathan

27. srpna 2008 v 13:36 | - meg -
FILMOGRAFIE:

2009
The Tudors - král Jindřich VIII. (oznámeno; 3.série)
Mandrake - Mandrake (v produkci)
Shelter - Adam (dokončuje se)
2008
The Tudors - král Jindřich VIII. (TV seriál; 2.série)
The Children of Huang Shi - George Hogg
2007
August Rush - Louis Connelly
The Tudors - král Jindřich VIII. (TV seriál; 1.série)
2006
Mission: Impossible III - Declan Gormley
2005
Match Point - Chris Wilton
Elvis - Elvis Presley (TV)
2004
Alexander - Cassander
2003
The Lion in Winter - Philip (TV)
The Emperor's Wife - Chamberlain
I'll Sleep When I'm Dead - Davey
Octane - Otec
2002
Bend It Like Beckham / Blafuj jako Beckham - Joe
2001
Tangled - Alan Hammond
Prozac Nation - Noah
Happy Now - Mark Wraith
2000
Gormenghast - Steerpike (TV mini)
1999
Titus - Chiron
Ride with the Devil - Pitt Mackeson
The Loss of Sexual Innocence - Nic
1998
B. Monkey - Bruno
The Tribe - Adam
The Governess - Henry Cavendish
Velvet Goldmine - Brian Slade
1997
Telling Lies in America - Kevin Boyle
The Maker - Josh Minnell
1996
Samson and Delilah (TV) - Sansone
The Disappearance of Finbar - Finbar Flynn
La Lengua asesina / The Killer Tongue - Rudolph
Michael Collins - vrah Collinse
1994

A Man of No Importance - Mladý muž

Jonathan Rhys Meyers

27. srpna 2008 v 13:15 | - meg -
Celé jméno: Jonathan Michael Francis O'Keefe
Narozen: 27.července 1977; Dublin, Irsko
Rodina: má tři mladší bratry; Jamie, Paul a Alan
: dlouhodobá přítelkyně Reena Hammer; od roku 2004
  • narodil se se srdečními problémy a doktoři mu nedávali velké šance na přežití
  • používá dívčí přijmení své matky
  • je velikým fanouškem Boba Marleyho
  • v roce 1998 byl zvolen na 34.místě v časopise Cosmopolitan v sekci "Nejvíce Sexy Muži na Světě"
  • stal se hlavní tváří pro "Versace" kolekci; a novou vůni "Hugo Boss"
 
 

Reklama