They are talented, they are beautiful ... yet, they are unknown!

Srpen 2008

Flaunt 1999

30. srpna 2008 v 23:43 | - meg - |  Jonathan Rhys Meyers

Anna, David & Gracie

30. srpna 2008 v 12:14 | - meg - |  Anna Friel
Fotky Anny, jejího přítele a jejich dcerky Gracie; z roku 2005.

Hugo by Hugo Boss

30. srpna 2008 v 12:04 | - meg - |  Jonathan Rhys Meyers
Jonathan Meyers pro Hugo Boss.

Fotky: Jonathan 1

29. srpna 2008 v 17:21 | - meg - |  Jonathan Rhys Meyers
Jonathan Meyer pro Angeleno 2007

Fotky: Ann 1

29. srpna 2008 v 14:10 | - meg - |  Anna Friel
Anna Friel pro Andy Rankin

Emily Blunt

27. srpna 2008 v 17:45 | - meg - |  Actress
Celé jméno: Emily Olivia L. Blunt
Narozena: 23.února 1983; Londýn, Anglie, Velká Británie
Rodina: dlouholetý přítel pop zpěvák Michael Bublé
  • musela držet přísnou dietu během natáčení filmu "The Devil Wears Prada"
  • po natáčení "The Devil Wears Prada" se stala dobrou přítelkyní Anne Hathaway
  • v roce 2002 si na Chichester Festivalu zahrála Julie ve hře "Romeo a Julie"
  • v roce 2007 se stala hlavní tváří kosmetické značky Max Mara
  • obdivuje herečky Cate Blanchett, Emma Thompson, Meryl Streep a Nicole Kidman
  • její přítel, Michael Bublé, napsal svůj velký hit "Everything" pro Emily; ta si také zazpívala na konci jedné z jeho písní "Me and Mrs. Jones"

Ben Barnes

27. srpna 2008 v 17:34 | - meg - |  Actors
Celé jméno: Benjamin Barnes
Narozen: 20.srpna 1981; Anglie, Velká Británie
Rodina: má mladšího bratra Jacka
  • byl členem Národního Muzikálního Divadla v letech 1997-2003
  • vystudoval "Kingston University" v oboru Angličtiny a Drama v roce 2004
  • v roce 2004 se účastnil se svojí klučičí skupinou "Hyrise" mezinárodní soutěže Eurovision
  • zpívá, hraje na bubny a piano
  • objevil se ve videoklipu skupiny "The Kooks" v písni "The Sofa Song"
FILMOGRAFIE
2010
The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader (v přípravě) - Princ Caspian
2009
Dorian Gray (v přípravě) - Dorian Gray
Easy Virtue (dokončuje se) - John Whittaker
2008
The Chronicles of Narnia: Prince Caspian - Princ Caspian
Bigga Than Ben - Cobakka
2007
Stardust / Hvězdný prach - Mladý Dunstan
2006
Split Decision (TV) - Chris Wilbur
Doctors (TV seriál) - Craig Unwin

Filmografie: Hans

27. srpna 2008 v 17:18 | - meg - |  Actors
FILMOGRAFIE:
2008
Tess of the D'Urbervilles - Alec d'Urberville (TV mini série; v přípravě)
Bathory - Caravaggio
The Tudors - Thomas Cranmer (TV seriál; 10 dílů)
2006
Half Light / Světlo ve tmě - Angus McCulloch
2005
The Virgin Queen - Robert Devereux; Earl of Essex (TV mini série)
2004
Imperium: Nerone - Nero (TV)
Comfortably Numb - Jake (TV)
2002
Doctor Zhivago / Doktor Živago - Yury Zhivago (TV)
Deathwatch / Mrtvá hlídka - Pvt. Jack Hawkstone
I Am Dina / Dina - Tomas
2001
The Mists of Avalon / Mlhy Avalonu - Mordred (TV)
2000
Canone inverso - making love - Jeno Varga
1999
Tube Tales - Chlapec (TV)
Bodywork - Virgil Guppy
1998
Still Crazy - Luke Shand
Les Misérables / Bídníci - Marius
1997
Mojo - Silver Johnny
Family Money - Jake (TV seriál)
1996
Stella Does Tricks - Eddie
Poldark - Ben Carter (TV)
Christmas - Manny (TV)
Wycliffe - Gary Creed (TV seriál; "Old Habits")
Bramwell II - Frederick Hackett (TV mini)
The Future Lasts a Long Time - Jimmy Dolen
1995
The Bill - Lee (TV seriál; "Still Waters")

Filmografie: Jonathan

27. srpna 2008 v 13:36 | - meg - |  Jonathan Rhys Meyers
FILMOGRAFIE:

2009
The Tudors - král Jindřich VIII. (oznámeno; 3.série)
Mandrake - Mandrake (v produkci)
Shelter - Adam (dokončuje se)
2008
The Tudors - král Jindřich VIII. (TV seriál; 2.série)
The Children of Huang Shi - George Hogg
2007
August Rush - Louis Connelly
The Tudors - král Jindřich VIII. (TV seriál; 1.série)
2006
Mission: Impossible III - Declan Gormley
2005
Match Point - Chris Wilton
Elvis - Elvis Presley (TV)
2004
Alexander - Cassander
2003
The Lion in Winter - Philip (TV)
The Emperor's Wife - Chamberlain
I'll Sleep When I'm Dead - Davey
Octane - Otec
2002
Bend It Like Beckham / Blafuj jako Beckham - Joe
2001
Tangled - Alan Hammond
Prozac Nation - Noah
Happy Now - Mark Wraith
2000
Gormenghast - Steerpike (TV mini)
1999
Titus - Chiron
Ride with the Devil - Pitt Mackeson
The Loss of Sexual Innocence - Nic
1998
B. Monkey - Bruno
The Tribe - Adam
The Governess - Henry Cavendish
Velvet Goldmine - Brian Slade
1997
Telling Lies in America - Kevin Boyle
The Maker - Josh Minnell
1996
Samson and Delilah (TV) - Sansone
The Disappearance of Finbar - Finbar Flynn
La Lengua asesina / The Killer Tongue - Rudolph
Michael Collins - vrah Collinse
1994

A Man of No Importance - Mladý muž

Jonathan Rhys Meyers

27. srpna 2008 v 13:15 | - meg - |  Jonathan Rhys Meyers
Celé jméno: Jonathan Michael Francis O'Keefe
Narozen: 27.července 1977; Dublin, Irsko
Rodina: má tři mladší bratry; Jamie, Paul a Alan
: dlouhodobá přítelkyně Reena Hammer; od roku 2004
  • narodil se se srdečními problémy a doktoři mu nedávali velké šance na přežití
  • používá dívčí přijmení své matky
  • je velikým fanouškem Boba Marleyho
  • v roce 1998 byl zvolen na 34.místě v časopise Cosmopolitan v sekci "Nejvíce Sexy Muži na Světě"
  • stal se hlavní tváří pro "Versace" kolekci; a novou vůni "Hugo Boss"

Filmografie: Lucy

27. srpna 2008 v 11:27 | - meg - |  Actress
FILMOGRAFIE
Filmy:
2009
Bitch Slap - Matka Představená
2008
Bedtime Stories - Aspen
Justice League: The New Frontier - Wonder Woman (hlas)
Dragonlance: Dragon sof Autumn Twilight - Goldmoon (hlas)
2006
The Darkroom - Cheryl
Vampire Bats - Maddy Rierdon (TV)
2005
Locusts - Maddy Rierdon (TV)
Boogeyman - Timova matka
2004
EuroTrip - Madame Vandersexxx
2002
Spider-Man - Punk Rock Girl
1998
Hercules a Xena: Kreslený film - Xena (hlas)
1995
Peach - Peach
1994
Hercules a amazonky - Lysia (TV)
1993
Typhon's People - Mink Tartius (TV)
1990
A Bitter Song - zdravotní sestra
Seriály:
2007
Burn Notice - Evelyn ["False Flag" díl]
2005-2008
Battlestar Galastica - D'Anna Biers [15 dílů]
2006
Veronica Mars- Agent Morris ["Donut Run" díl]
2005
Two and a Half Men - Pamela ["It was Mame, Mom" díl]
2004
Less Than Perfekt - Tracy Fletcher ["Ignoring Lydia" díl]
2003
Tarzan - Kathleen Clayton [7 dílů]
2001
X File / Akta X - Shannon McMahon ["Nothing Important Happened Today 1, 2" díly]
Just Shoot Me! - Stacy ["The Auction" díl]
1995-2001
Xena: Princezna bojovnice - Xena [134 dílů]
1995-1998
Herkules: The Legendary Journeys - Xena [8 dílů]

Lucy Lawless

27. srpna 2008 v 11:24 | - meg - |  Actress
Celé jméno: Lucille Francis Ryan
Narozena: 29.března 1968 v Mount Albert, Auckland - Nový Zéland
Manželé: první manžel Garth Lawless (1988-1995), s kterým má jednu dceru
: druhý manžel Robert G. Tapert (1998-dnes), s kterým má dva syny
Děti: dcera Daisy; narozena 1989
: syn Julius Robert Bay Tapert; narozen na Novém Zélandě, 16.10.1999
: syn Judah Miro Tapert, narozen na Novém Zélandě; 7.05.2002
  • Nejkrásnější žena časopisu People v roce 1997
  • studovala drama na 'William Davis Center'
  • do 16. let chtěla být operní pěvkyní, zpívání jí ale stále zůstalo
  • mluví německy, francouzsky, italsky, hebrejsky
  • bydlí v USA, ale má stále dům na Novém Zélandě, kde také studuje její dcera
  • měla původně hrát Galadriel v Pánu prstenů, ale musela odmítnout kvůli těhotenství